home
 
CURSUSDATA / OEFENAVONDEN

PRAKTIJK/OEFENAVONDEN

Elke tweede woensdag van de maand wordt een praktijk/oefenavond georganiseerd voor mensen die al een eerste- of tweedegraads cursus hebben gevolgd. Introducés zijn van harte welkom. Het is een prima gelegenheid om kennis te maken met Reiki. Voor deze avonden wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00.
Wilt u een van de avonden bijwonen dat vraag ik u vriendelijk u even telefonisch of via e-mail aan te melden. Bij voldoende belangstelling worden extra avonden georganiseerd.
We beginnen de avond om 19.30 uur.

Wilt u kennismaken voordat u zich aanmeldt voor een praktijkavond of cursus dan kunt u altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend, persoonlijk en informatief gesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Voor informatie over de cursusdata en de praktijkavonden kunt u telefonisch contact met me opnemen of even een mailtje sturen.

 

CURSUS EERSTE GRAAD “SHO DEN”

Deze cursus wordt doorgaans in een weekend gegeven. Voor degenen die zich moeilijk een weekend vrij kunnen maken is er de mogelijkheid de cursus te volgen op doordeweekse dagen. Daarnaast is het mogelijk om in overleg de cursus op vier achtereenvolgende ochtenden, middagen of avonden te volgen. Het maximum aantal deelnemers is vijf. De cursus kan ook individueel gevolgd worden.

Wilt u een cursus bij u thuis organiseren en optreden als gastheer of gastvrouw? Dat kan en uiteraard staat hier een onkostenvergoeding per cursist tegenover.

 

CURSUS TWEEDE GRAAD “OKU DEN”

De tweede graads cursus draagt een persoonlijk karakter en wordt bij voorkeur individueel gegeven. Als u de cursus samen met iemand wilt doen dan is dat natuurlijk mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is twee.
De cursus wordt in twee dagdelen gegeven. Daarna volgen nog een tweetal oefensessies.
Er worden geregeld praktijk/oefenavonden georganiseerd voor mensen die deze cursus hebben gevolgd. We wisselen dan ervaringen uit en er is ruimte en tijd voor het stellen van vragen.

Voor meer uitgebreide informatie over de cursussen kun u elders op de website terecht.